MR Leg Extension

De Leg Extension met zijn revolutionaire ellipsvormige cam zorgt voor fysiologisch voldoende spierbelasting tijdens de volledige ROM en is daardoor uitermate geschikt voor patiënten met een beperkte belastbaarheid van de knie.

Door het unieke contragewicht kan de werklast worden teruggebracht tot zeer geringe weerstand. De mechanische ROM-begrenzer, ondersteund door de unieke MRS Software, maakt zelfs isometrische training mogelijk. De Leg Extension helpt bij het opbouwen van kracht, balans, coördinatie en proprioceptie en zorgt tegelijkertijd voor optimale motivatie van de patiënt.

DOWNLOAD PDF

Het unieke contragewicht zorgt voor een zeer geringe weerstand.

Realtime visuele feedback betrekt en motiveert patiënten

De Leg Extension biedt een breed scala aan functionele oefeningen, gericht op coördinatie en proprioceptie, waardoor patiënten hun voortgang visueel kunnen volgen door middel van videogame-interactie en competitieve scores.

De Leg Extension helpt bij het opbouwen van kracht, balans, coördinatie en proprioceptie en verbetert tegelijkertijd de therapietrouw van de patiënt. Interactieve videogames begeleiden de patiënt bij functionele oefeningen en geven duidelijke visuele feedback tijdens de therapie.

Meer informatie over de oefeningen

Meer informatie over de Leg Extension?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.