Spel-oefeningen

Neuromusculaire training met feedback.

Realtime visuele feedback betrekt en motiveert patiënten, met de feedback trainingen van Monitored Rehab Systems wordt ook de coördinatie en proprioceptie getraind.

Isometric gate

Een dynamische test met een isometrische 'hold', deze oefening begeleidt patiënten terwijl ze de rode bal tussen de gaten in de staven manoeuvreren.

Controlled route

Concentrische en excentrische bewegingen verschuiven de cirkel op en neer, waardoor de spiercontrole wordt geactiveerd en de coördinatievaardigheden worden gestimuleerd.

Motor controle

Met excentrische en concentrische trainingsinstellingen kan de clinicus de snelheden zowel concentrisch als excentrisch regelen, wat de motorische controle en gewrichtsstabiliteit beïnvloedt.

Ski Game

Volledige 'Super G' bergafwaarts. Een zeer uitdagende oefening.

Race Game

Het racespel vereist een coördinatie- en reactiereactie van lichaam en geest om te functioneren in een kleine, gecontroleerde beweging die een zeer uitdagende spelachtige oefening is.

Random Reactive

Concentrische en excentrische bewegingen verplaatsen het oranje object naar links of rechts met als doel de rotsen te ontwijken maar de groene ballen te vangen.

Random Explosive

Hier is een snelle reactie (explosiviteit) noodzakelijk voor goede resultaten. Concentrische en excentrische bewegingen verschuiven de rode vangbalk naar links en rechts.

Mathematics Dual Tasks

De Dual Tasking-optie omvat wiskundige problemen en beweging van verschillende spiergroepen om een ​​taak te voltooien.

Controled Position

Een dynamische test met een isometrische 'hold', deze oefening begeleidt patiënten terwijl ze de rode bal tussen de gaten in de staven manoeuvreren.

Meer informatie over de aparatuur?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.