Op deze pagina vind je alle actuele en eerdere bekende storingen. Verder zie je hier een overzicht van gepland onderhoud op ons online platform en van derde partijen welke van invloed kunnen zijn op de werking van uw applicaties. Is er geen storing bekend bij ons, maar heb je wel problemen met een van onze diensten? Neem dan contact op met onze servicedesk via 023 20 10 248
Buiten onze openingstijden en bij problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u ons noodnummer bellen: 023 20 10 249
Houd er rekening mee dat deze storingsdienst alleen bedoeld is voor hulp bij acute verbindingsproblemen, die niet veroorzaakt worden door een regionale of landelijke internetstoring. De storingsdienst biedt geen ondersteuning bij inhoudelijke vragen over onze software of bij het opvragen van wachtwoorden of gebruikersnamen.

 

Actuele Verstoringen:


Momenteel zijn er geen storingen


Verstoringen afgelopen periode:

12-10-2023 Voor onze webbased klanten was er een verstoring voor het verwijderen van afspraken in de agenda waar een afspraakbevestiging van verstuurd is. Dit probleem is de volgende dag verholpen.
18-10-2023 Voor onze webbased klanten was er een verstoring voor het versturen van credit facturen naar de verzekeraar. Vanaf 20-10-2023 kunnen deze weer verzonden worden.
19-10-2023 Voor onze All-In-One klanten was er een verstoring met onze online webservice - dit had gevolgen voor het versturen en ontvangen van online vragenlijsten/intakes. Dit is dezelfde dag nog verholpen.
1-11-2023 Voor onze 'All-In-One' klanten was er een verstoring met de online webservice. Dit had gevolgen voor het versturen en ontvangen van online vragenlijsten/intakes en het ophalen van de online stambestanden.

Overzicht gepland onderhoud online platform:

Momenteel geen meldingen over gepland onderhoud.