Op deze pagina vind je alle actuele en eerdere bekende storingen. Verder zie je hier een overzicht van gepland onderhoud op ons online platform en van derde partijen welke van invloed kunnen zijn op de werking van uw applicaties. Is er geen storing bekend bij ons, maar heb je wel problemen met een van onze diensten? Neem dan contact op met onze servicedesk via 023 20 10 248
Buiten onze openingstijden en bij problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u ons noodnummer bellen: 023 20 10 249
Houd er rekening mee dat deze storingsdienst alleen bedoeld is voor hulp bij acute verbindingsproblemen, die niet veroorzaakt worden door een regionale of landelijke internetstoring. De storingsdienst biedt geen ondersteuning bij inhoudelijke vragen over onze software of bij het opvragen van wachtwoorden of gebruikersnamen.

Actuele Verstoringen:

Geen storingen Voor spoedgevallen willen we graag vragen om een e-mail te sturen met een terugbelverzoek.

Verstoringen afgelopen periode:

in de week van 15-04-2024 t/m 22-04-2024 hebben wij verbeteringen op het platform webbased toegepast ter verbetering van de traagheid.

Overzicht gepland onderhoud online platform:

er is momenteel geen gepland onderhoud