Vecozo ip-adressen

IP-adressen op Vecozo Certificaten

 

We krijgen veel vragen omtrent de mailing die rond is gegaan vanuit VECOZO. Lees hier verder over hoe dit binnen FysioRoadmap online is geregeld en wat er wel en niet noodzakelijk is om te doen.

 

Je werkt online met FysioRoadmap All-in-One, dit betekent dat je via jouw persoonlijke VECOZO certificaat aan ons toestemming hebt gegeven en via het Systeemcertificaat van FysioRoadmap de COV checkt en declaraties uitvoert. Voor dit systeemcertificaat van ons zijn de IP-adressen volledig geregistreerd bij VECOZO en is dus geen verdere actie nodig.

 

Van VECOZO hebben wij het volgende vernomen:
De reden dat klanten mails krijgen t.a.v. de registratie van de IP-adressen heeft ermee te maken dat de klanten naast de toestemmingverklaring aan FysioRoadmap ook een eigen systeemcertificaat hebben en deze te allen tijde behouden en steeds verlengen.

 

Aangezien zij een toestemmingverklaring hebben afgegeven, hebben ze geen eigen systeemcertificaat meer nodig, maar heel veel praktijken houden deze (onnodig) aan en daar krijgen ze dus de mails over. De mails van Vecozo hebben dus betrekking op die registratie van jouw eigen systeemcertificaat.

Vecozo
Previous reading
Vecozo ip-adressen
Next reading
Physitrack webinar