Nieuwsbrief maart 2020

PHYSITRACK VIDEOCONSULT NU 1 MAAND GRATIS

Beste FysioRoadmap-gebruiker,

Om jouw fysiotherapeutische behandeling toch doorgang te geven is er de mogelijkheid van E-consulting. Physitrack en FysioRoadmap bieden je hiervoor een passende oplossing, welke je nu de eerste maand gratis kunt gebruiken.

In FysioRoadmap is het mogelijk om een koppeling met Physitrack te maken en zo de patiënt op afstand te kunnen voorzien van advies en huiswerkoefeningen. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de Physitrack site videoconsulten te beleggen met patiënten middels de PhysiApp. Vanaf vandaag geldt er een GRATIS proefperiode voor de gehele praktijk van 1 maand. Meld je via onderstaande knop aan bij Physitrack en activeer vervolgens eenvoudig de Physitrack koppeling in FysioRoadmap.

GRATIS PROEFPERIODE

Lees hier meer informatie over een videoconsult.
Bekijk hier onze instructievideo over de koppeling van onze software met Physitrack.

Team FysioRoadmap
Onze servicedesk is ook in deze tijden van aangepast werken gedurende de reguliere werktijden telefonisch bereikbaar 08.30-17.30 uur.

 

————————————————————————————————————————–

Boostcamp op later moment

De Boostcamps in Eindhoven (26 maart) en Haarlem (31 maart) zullen we op een later moment gaan inhalen. Hiervoor in de plaats zullen we een webinar over de laatste FysioRoadmap update (maart 2020) organiseren. Meld je direct aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

AANMELDEN WEBINAR

 

————————————————————————————————————————–

Thuis online werken

We krijgen momenteel veel vragen over het online thuis kunnen werken met FysioRoadmap. Hiervoor is het noodzakelijk om de .RDP koppeling op jouw thuiscomputer te downloaden. Via deze link kun je de .RDP koppeling downloaden en op elk gewenst device plaatsen.

 

————————————————————————————————————————–

Afspraken t/m 6 april online

Vanwege de door de overheid gestelde maatregelen zullen wij onze afspraken online gaan uitvoeren. U kunt via onze website de aanvraag van masterclasses gewoon blijven doorgeven, wij zullen in overleg met u dan een online afspraak inplannen.

AANMELDEN MASTERCLASS

Nieuwsbrief
Previous reading
Exporteren email adressen
Next reading
Boostcamp Veenendaal