Boostcamp Veenendaal

Wat een succes!

Het is 5 maart donderdagmiddag 16.30 uur, de eerste deelnemers aan de eerste FysioRoadmap Boostcamp lopen binnen. In deze tijd van coronavirus is het een wirwar van wel/niet handenschudden, populaire boks geven of gewoon een warm welkomwoordje. Na een ontvangst met koffie, drankje en een energievolle versnapering is het tijd om te beginnen.

Een welkomstwoord van directeur Thijs Roebers wordt gevolgd door de eerste Boostsessie. Frank van Zon mag het spits afbijten en hij doet dit met een interessante, scherpe en duidelijke presentatie van de mogelijkheden die het programma Physitrack biedt voor zowel cliënt als fysiotherapeut en hoe dit gekoppeld is binnen FysioRoadmap.

Na Frank is het collega Ronald Wijnands die via een inhoudelijk verhaal een Boost aan mogelijkheden presenteert aan de aanwezige fysiotherapeuten voor het online werken vanuit FysioRoadmap. Afspraken plannen via de website van de praktijk direct in de FysioRoadmap agenda, het uitnodigen van cliënten voor een online intake met klacht specifieke vragenlijsten worden in deze sessie belicht.

Na dit powerverhaal van Ronald staat een uitgebreid buffet met broodjes, fruit en verse sapjes klaar voor alle aanwezigen. Tijd dus om de innerlijke batterij weer verder op te laden.

Na de pauze heeft Joost Heuperman het stokje overgenomen om zich met nieuwe energie met name te richten op alle aanwezigen die zich in het dagelijks handelen op de declaraties richten. De nieuwste mogelijkheden voor het volledig geautomatiseerd en gecontroleerd declareren van FysioTopics en Zorg1 trajecten worden gepresenteerd. Daarna gaat het in tempo door naar handige tips & tricks voor het werken vanuit de agenda en declaratieomgeving waarbij de declaratie historie een centraal punt in neemt. Ook de mogelijkheden van declareren van (fitness)abonnementen kan tijdens deze Boostsessie natuurlijk niet ontbreken.

De 4e Boostsessie wordt gegeven door Jim Easton. Hij belicht aan alle deelnemers de FysioRoadmap Full Financial Support. De dienst die voor een praktijk de volledige boekhouding uit handen neemt, incl. loonadministratie en jaarrekeningen. Jim laat zien dat het mogelijk is om via het centraal staande Twinfield de gehele boekhouding vorm te geven.

De laatste Boostsessie is weer voor collega Ronald. Hij richt zich nu meer op het management van de praktijk. Ronald toont verschillende mogelijkheden om managementinformatie vanuit FysioRoadmap inzichtelijk te maken en hier de signalering voor het management op verschillende KPI’s helder te krijgen. Vanuit de huidige mogelijkheden wordt de vertaalslag gemaakt naar de aankomende feature in FysioRoadmap: het Business Intelligents (BI) Dashboard. Dit interactieve dashboard toont verschillende KPI’s die nog meer mogelijkheden aan het management zullen geven.

De eindsprint is nu door Ronald ingezet en hij brengt de hele zaal in vervoering bij het presenteren van FysioRoadmap Webbased! De langverwachte opvolger van het huidige FysioRoadmap als een volledige webbased applicatie. De moderne vormgeving en vele technische wenselijke mogelijkheden worden letterlijk met applaus door de aanwezigen ontvangen.

Om ook de thuisreis voor alle aanwezigen met hetzelfde energielevel als tijdens deze Boostcamp te aanvaarden, krijgt iedereen de FysioRoadmap Boostbag voor onderweg. En zo kan iedereen met veel kennis, energie en ervaring weer de reeds donkere buitenlucht van Veenendaal opzoeken en de thuisreis aanvaarden.

Events
Previous reading
Nieuwsbrief maart 2020
Next reading
Nieuwsbrief januari 2020